Lad os om at pleje din græsplæne

Ønsker du at bruge din dyrebare fritid på at være sammen med din familie og venner i stedet for havearbejde og græsslåning? Hos MU-Service, have- og landbrugsarbejde laver vi flere former for haveservice, herunder kan vi tilbyde at slå dit græs for dig.

Med udgangspunkt i Hjørring kører vi rundt i det nordjyske og slår græs for blandt andet folk i Frederikshavn og Aalborg. Ved at lade os stå for slåning af græsplæne og andet havearbejde hjemme hos dig eller ved din virksomhed sikrer du dig et pænt og præsentabelt udeareal, mens du selv kan bruge tiden på det, der betyder noget for dig.

Græsslåning efter dine behov

Vi ønsker at hjælpe dig med lige den hjælp i haven, som du har brug for. Hvis du ønsker en fast aftale om græsslåning, så du aldrig skal bekymre dig om det selv, så vender vi gerne tilbage på et fast aftalt tidspunkt og tager os af din græsplæne – lige så ofte, som du vil have det. Og hvis du vil have, at vi klipper en hæk, beskærer et mindre træ, eller rengør dine fliser i samme ombæring, så kan vi også hjælpe dig med det.

Uanset om du kun har en lille græsplæne i din have, eller om du skal have klippet et stort græsområde omkring din kontorbygning, så tager vi os af det for dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker at høre mere om vores forskellige former for haveservice, eller hvis du vil have en pris på, hvad græsslåning hjemme vil dig vil koste, så er du meget velkommen til at kontakte os. Når du har fortalt os om, hvor stor din græsplæne er, og hvor ofte den skal slås, kan vi komme med et uforpligtende tilbud til dig. Vi ser frem til at hjælpe dig med at passe din have og græsplæne.

Kom i kontakt her

Hvis du har spørgsmål og mangler svar, så kan du med fordel benytte kontaktformularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Hvad koster en havemand i timen? 

Vores priser på haveservice varierer fra opgave til opgave og afhænger blandt andet af, hvilken form for haveservice vi skal udføre for dig, og hvor omfattende din opgave er. 

Derfor udarbejder vi typisk et uforpligtende tilbud. Kontakt os for at høre mere om vores arbejdsområder og services.

Bemærk, at du kan benytte dig af dit servicefradrag og således få hjælp fra en havemand til en billig pris.

Hos MU-Service, have- og landbrugsarbejde udfører vi haveservice for private husejere i vores eget lokalområde samt andre omkringliggende byer. 

Vi tilbyder blandt andet også græslåning

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​MU-Service, have- og landbrugsarbejde​

Skagen Landevej 771, 9800 Hjørring

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 57 69 34

Om ​firmaet

​Søger du et kvalitetsbevidst firma, der kan udføre alle former for udendørs opgaver, så behøver du ikke lede længere. 

MU-Service, have- og landbrugsarbejde udføre multiservice opgaver og er en pålidelig og effektiv servicepartner.